Марусєвіч Admin
Broj poruka : 1565 Points : 3066 Reputation : 10 Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Пяток 5-й по Пятидесятнице. ЦСл. Čet Jul 14, 2011 5:21 pm | |
| Пяток 5-й по Пятидесятнице.
Апостол к Римляном, зачало 120. [Рим. 16, 1-16.] Братие, вручаю вам Фиву сестру нашу, сущу служительницу церкве яже в Кегхреех: да приимете ю о Господе достойне святым, и споспешствуите ей, о нейже аще от вас потребует вещи: ибо сия заступница многим бысть, и самому мне. Целуйте Прискиллу и Акилу, споспешника моя о Христе Иисусе, иже по души моей своя выя положиста, ихже не аз един благодарю, но и вся церкви языческия: и домашнюю их церковь. Целуйте Епенета возлюбленнаго ми, иже есть начаток Ахаии во Христа. Целуйте Мариамь, яже много трудися о нас. Целуйте Андроника и Иунию, сродники моя и спленники моя, иже суть нарочиты во Апостолех, иже и прежде мене вероваста во Христа. Целуйте Амплиа возлюбленнаго ми о Господе. Целуйте Урвана споспешника нашего о Христе, и Стахиа возлюбленнаго ми. Целуйте Апеллиа искусна о Христе. Целуйте сущыя от Аристовула. Целуйте Иродиона сродника моего. Целуйте иже от Наркисса сущыя о Господе. Целуйте Трифену и Трифосу труждающыяся о Господе. Целуйте Персиду возлюбленную, яже много трудися о Господе. Целуйте Руфа избраннаго о Господе, и матерь его и мою. Целуйте Асигкрита, Флегонта, Ерма, Патрова, Ермиа, и сущую с ними братию. Целуйте Филолога и Иулию, Ниреа и сестру его, и Олимпана, и сущыя с ними вся святыя. Целуйте друг друга лобзанием святым. Целуют вы вся церкви Христовы. Евангелие Матфея, зачало 50. [Мф. 13, 3-9.] Рече Господь притчу сию: се, изыде сеяй, да сеет: и сеющу ему, ова падоша при пути, и приидоша птицы и позобаша я: другая же падоша на каменных, идеже не имеяху земли многи, и абие прозябоша, зане не имеяху глубины земли: солнцу же возсиявшу присвянуша, и зане не имеяху корения, изсхоша: другая же падоша в тернии, и взыде терние и подави их: другая же падоша на земли добрей и даяху плод, ово убо сто, ово же шестьдесят, ово же тридесять: имеяй ушы слышати да слышит. | |
|