Марусєвіч Admin
Broj poruka : 1565 Points : 3066 Reputation : 10 Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Суббота по Рождестве Христовом. ЦСл. Sub Jan 12, 2013 2:47 am | |
| Суббота по Рождестве Христовом
1 Тим. 288 зач. VI, 11-16. Чадо Тимофее, гони правду, благочестие, веру, любовь, терпение, кротость. Подвизайся добрым подвигом веры, емлися за вечную жизнь, в нюже и зван был еси, и исповедал еси доброе исповедание пред многими свидетели. Завещаваю ти пред Богом оживляющим всяческая, и Христом Иисусом свидетельствовавшим при Понтийстем Пилате доброе исповедание, соблюсти тебе заповедь нескверну и незазорну, даже до явления Господа нашего Иисуса Христа, еже во своя времена явит блаженный и един сильный, Царь царствующих и Господь господствующих, един имеяй безсмертие и во свете живый неприступнем, Егоже никтоже видел есть от человек, ниже видети может, емуже честь и держава вечная. Аминь. Мф. 46 зач. (од пола) XII, 15-21. Во время оно, по Иисусе идоша народи мнози, и изцели их всех. И запрети им, да не яве Его творят. Яко да сбудется реченное Исаием пророком, глаголющим: се, Отрок Мой, Егоже изволих, Возлюбленный Мой, Наньже благоволи душа Моя. Положу дух Мой на Нем, и суд языком возвестит, не преречет, ни возопиет, ниже услышит кто на распутиих гласа Его. Трости сокрушенны не преломит и лена внемшася не угасит, дондеже изведет в победу суд. И на имя Его языцы уповают. | |
|