Марусєвіч Admin
Broj poruka : 1565 Points : 3066 Reputation : 10 Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Суббота 10-я по Пятидесятнице. ЦСл. Sub Avg 20, 2011 2:05 am | |
| Суббота 10-я по Пятидесятнице.
Апостол к Римлянам, зачало 119. [Рим. 15, 30-33.] Братие, молю вы Господем нашим Иисус Христом и любовию Духа, споспешствуите ми в молитвах о мне к Богу, да избавлюся от противляющихся во Иудеи, и да служба моя, яже во Иерусалиме, благоприятна будет святым. Да с радостию прииду к вам волею Божиею и упокоюся с вами. Бог же мира со всеми вами. Аминь. Евангелие Матфея, зачало 73. [Мф. 17, 24 - 18, 4.] Во время оно, пришедшым им в Капернаум, приступиша приемлющии дидрахмы к Петрови и реша: Учитель ваш не даст ли дидрахмы? Глаголя: ей. И егда вниде в дом, предвари его Иисус, глаголя: что ти мнится, Симоне? Царие земстии от киих приемлют дани или кинсон? От своих ли сынов, или от чужих? Глагола Ему Петр: от чужих. Рече ему Иисус: убо свободни суть сынове: но да не соблазним их, шед на море, верзи удицу, и, юже прежде имеши рыбу, возми: и отверз уста ей, обрящеши статир: той взем даждь им за Мя и за ся. В той час приступиша ученицы ко Иисусу, глаголюще: кто убо болий есть в Царствии Небеснем? И призвав Иисус отроча, постави е посреде их и рече: аминь глаголю вам, аще не обратитеся и будете яко дети, не внидете в Царство Небесное: иже убо смирится яко отроча сие, той есть болий во Царствии Небеснем. | |
|