Марусєвіч Admin
Broj poruka : 1565 Points : 3066 Reputation : 10 Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Среда 10-я по Пятидесятнице. ЦСл. Uto Avg 16, 2011 9:57 am | |
| Среда 10-я по Пятидесятнице.
Апостол к Коринфянам, зачало 165. [1 Кор. 16, 4-12.] Братие, аще достойно будет и мне ити, со мною пойдут. Прииду же к вам, егда Македонию преиду: Македонию бо прохожду. У вас же, аще случится мне, пребуду, или и озимею, да вы мя проводите, аможе аще поиду. Не хощу бо вас ныне в мимохождении видети: уповаю же время некое пребыти у вас, аще Господь повелит. Пребуду же во Ефесе до Пентикостии: дверь бо ми отверзеся велика и поспешна, и сопротивнии мнози. Аще же приидет Тимофей, блюдите, да без страха будет у вас: дело бо Господне делает, якоже и аз: да никтоже убо его уничижит: проводите же его с миром, да приидет ко мне, жду бо его с братиею. О Аполлосе же брате: много молих его, да приидет к вам с братиею: и всяко не бе воля, да ныне приидет, приидет же, егда упразднится. Евангелие Матфея, зачало 86. [Мф. 21, 28-32.] Рече Господь притчу сию: Человек некий имяше два сына, и пришед к первому, рече: чадо, иди днесь, делай в винограде моем. Он же отвещав рече: не хощу: последи же раскаявся, иде. И приступль к другому, рече такоже. Он же отвещав рече: аз, господи (иду): и не иде. Кий от обою сотвори волю отчу? Глаголаша Ему: первый. Глагола им Иисус: аминь глаголю вам, яко мытари и любодейцы варяют вы в Царствии Божии: прииде бо к вам Иоанн (Креститель) путем праведным, и не веровасте ему, мытари же и любодейцы вероваша ему: вы же видевше, не раскаястеся последи веровати ему. | |
|