Машенька
Broj poruka : 540 Points : 1042 Reputation : 0 Datum upisa : 05.03.2011
| Naslov: Неделя 7-я по Пятидесятнице. ЦСл. Pon Avg 01, 2011 10:58 pm | |
| Неделя 7-я по Пятидесятнице.
Апостол к Римляном, зачало 116. [Рим. 15, 1-7.] Братие, должни есмы мы сильнии немощи немощных носити, и не себе угождати: кииждо же вас ближнему да угождает во благое к созиданию. Ибо и Христос не Себе угоди, но якоже есть писано: поношения поносящих Тебе нападоша на Мя. Елика бо преднаписана быша, в наше наказание преднаписашася, да терпением и утешением Писаний упование имамы. Бог же терпения и утешения да даст вам тожде мудрствовати друг ко другу о Христе Иисусе, да единодушно едиными усты славите Бога и Отца Господа нашего Иисуса Христа. Темже приемлите друг друга, якоже и Христос прият вас во славу Божию. Евангелие Матфея, зачало 33. [Мф. 9, 27-35.] Во время оно, преходящу оттуду Иисусови, по Нем идоста два слепца, зовуща и глаголюща: помилуй ны, (Иисусе) сыне Давидов. Пришедшу же Ему в дом, приступиста к Нему слепца, и глагола има Иисус: веруета ли, яко могу сие сотворити? Глаголаста Ему: ей, Господи. Тогда прикоснуся очию их, глаголя: по вере ваю буди вама. И отверзостася очи има: и запрети има Иисус, глаголя: блюдита, да никтоже увесть. Она же изшедша прослависта Его по всей земли той. Тема же исходящема, се, приведоша к Нему человека нема беснуема. И изгнану бесу, проглагола немый. И дивишася народи, глаголюще, яко николиже явися тако во Израили. Фарисее же глаголаху: о князи бесовстем изгонит бесы. И прохождаше Иисус грады вся и веси, учя на сонмищих их, и проповедая Евангелие Царствия, и целя всяк недуг и всяку язю в людех. | |
|