Марусєвіч Admin
Broj poruka : 1565 Points : 3066 Reputation : 10 Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Суббота 9-я по Пятидесятнице. ЦСл. Pet Avg 12, 2011 8:46 pm | |
| Суббота 9-я по Пятидесятнице.
Апостол к Римлянам, зачало 113. [Рим. 14, 6-9.] Братие, мудрствуяй день, Господеви мудрствует: и не мудрствуяй день, Господеви не мудрствует. Ядый, Господеви яст. Благодарит бо Бога: и не ядый, Господеви не яст, и благодарит Бога. Никтоже бо нас себе живет, и никтоже себе умирает: аще бо живем, Господеви живем, аще же умираем, Господеви умираем: аще убо живем, аще умираем, Господни есмы. На сие бо Христос и умре и воскресе и оживе, да и мертвыми и живыми обладает. Евангелие Матфея, зачало 64. [Мф. 15, 32-39.] Во время оно, призвав Иисус ученики Своя, рече (им): милосердую о народе (сем), яко уже дни три приседят Мне и не имут чесо ясти: и отпустити их не ядших не хощу, да не како ослабеют на пути. И глаголаша Ему ученицы Его: откуду нам в пустыни хлеби толицы, яко да насытится толик народ? И глагола им Иисус: колико хлебы имате? Они же реша: седмь, и мало рыбиц. И повеле народом возлещи на земли, и приемь седмь хлебы и рыбы, хвалу воздав преломи и даде учеником Своим, ученицы же народом. И ядоша вси и насытишася: и взяша избытки укрух, седмь кошниц исполнь: ядших же бяше четыре тысящы мужей, разве жен и детей. И отпустив народы, влезе в корабль и прииде в пределы Магдалински. | |
|